Der er intet være en at træde ind i et rum med dårlig akustik, hvor man dårligt kan høre, hvad hinanden siger, og hvor der er ualmindelig meget unødvendig støj. Dette kan dog undgås, hvis væggene er belagt med kork. Kork er nemlig et materiale, der leder efter lyd, og derfor isolerer materialet de enkelte rum. Udover at det er lysisolerende, er kork faktisk også varmeisolerende, og på den måde kan du ved at anvende korkplade som din væg både isolere de enkelte rum for varme og lyd.

Udover at kork er lyd- og varmeisolerende, har materialet også mange andre fordele. Først og fremmest er det utrolig let at montere, og det kan både anvendes i loft og i gulve. Derfor er det et meget nemt og alsidigt materiale, som kan anvendes til det meste. Herudover er kork produceret med 100% naturlige ressourcer. Det er rent faktisk rester af vinpropper, som materialet er lavet af. Herved bidrager du også til miljøet, når du anvender kork til dine vægge. En korkvæg giver desuden selve rummet en mega fed stemning, fordi det både ser super lækkert og fedt ud, men samtidig er det rustikt og moderne.

Hvordan anvendes korkvægge?

Som sagt er korkvægge lette at montere, men du kan også sagtens investere lidt ekstra og få en professionel til at montere væggen for en, så du får et lækkert og sikkert resultat. Korkvægge kan som sagt både anvendes på vægge og i loftet, og hvis du anvender det eksempelvis på en væg, kan det godt bruges på hele væggen, men du kan også bare vælge at bruge det på noget af væggen eller på nogle dele af loftet. Fordeler du korkmaterialet i loftet og på væggene, kan det give en fantastisk akustik i rummet. Og en god akustik i et rum gør bare, at det bliver meget rarere at befinde sig i rummet.

EFTERLAD ET SVAR