Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ejer du et byggefirma? Har du dog her på det seneste været udfordret, når det kommer til materiel og andre hjælpemidler til din virksomhed? Så læs med her. Herunder finder du en guide til, hvordan du let og billigt kan leje maskiner og materiel til dit firma.

Denne lift skal du bruge til din arbejdsopgave

Uanset hvilket kontruktionsfirma, du er ejer af, vil du oftest skulle bruge lifte af alle slags. Diverse lifte gør det nemmere at arbejde højere op, og kan faktisk også bruges af bla. vinduespudser- og skorstensfejerfirmaer. De oftest brugte lifte er saxlifte, bomlifte og trailerlifte, og alle disse er faktisk modeller som Brunsgaard udlejer. Men hvad er dog forskellen på disse lifte, og hvad bruges de hver især til?

  • Saxliften findes både diesel- og eldrevet. Den er kendt for at kunne bruges til de fleste opgaver, der har noget med montage at gøre; glas, maling, svejsning, rengøring. Derudover der den utroligt stabil, manøvredygtig og har en stor løftekapacitet.

  • Bomliften findes også både i dieselversion og elektrisk version. Den er utroligt effektiv, når der skal udføres arbejdsopgaver med en stor rækkevidde. Derudover er den lige god både inde- og udendørs.

  • Trailerliften er go-to løsningen for mange, især håndværkere. Den er god, da den kan komme ind og til mange steder, som de andre lifte kan have svært ved. Derudover har den en utroligt stor mobilitet; den har brug for minimal plads, men har på samme tid en kæmpe rækkevidde

En bæredygtig, billig og effektiv løsning hos Brunsgaard

Hos Brunsgaard går de højt på i bæredygtighed. Ikke nok med at alle deres produkter er brugte og udlejede, så er mange af deres modeller el-drevne, og en stor del af deres materiel kommer fra bæredygtigt drevne skove. Altså burde Brunsgaard være dit go-to, når det kommer til materiel- og maskineleje.

EFTERLAD ET SVAR