Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke let at være PostDanmark eller moderselskabet PostNord for tiden. De rammes jævnligt at nye fupmails, der selvom de ikke har noget med dem at gøre, hurtigt kommer til at sætte dem i et dårligt lys, da forbrugerne bliver snydt til at klikke på links i mails der foregiver at være fra PostNord.

Derudover har de netop fået en millionbøde på 2.5 millioner kroner,  for at have været for langsomme til at levere A-Breve i de første seks måneder af året, inden de droppede denne type breve.

Denne kritik er dog ikke noget imod hvad de møder fra en meget lang række af butiksejere, der er alt andet end imponeret over de leveringstider, som PostNord kan præstere. EkstraBladet har snakket med en lang række butiksejere, der alle brokker sig over at leveringstiderne er langt højere end det der bliver lovet, hvilket naturligvis er et kæmpe problem.

Selvom langt de fleste kunder godt er klar over, at det ofte er PostNord der er skyld i problemerne, kommer man ikke uden om, at kunderne er langt mere mere tilbøjelige til at brokke sig til butikken, hvor de har købt deres varer, hvilket betyder, at den lange leveringstid smitter af på butiksejere.

Det er et problem der især er for dem, der sender breve, da pakkerne generelt er kortere tid undervejs end breve, hvilket kan virke paradoksalt, da der er langt mere håndtering med pakker, end der burde være med breve.

Sinatur.dk der blandt andet sælger gavekort til hotelophold, er blandt dem der er meget opmærksomme på dette problem. “Når vi sender gavekort ud eksempelvis til jul, er det klart at vi forventer de er fremme efter et par dage, og er de ikke det, er det helt naturligt at det kan være et problem for os”.

Dette er også et problem som de kender til hos BellaBellacci.dk der sælger skønhedsprodukter “Selvom det ofte er billigere at sende enkelte ting som breve, end det er at sende dem som pakker, er det ikke noget vi tør løbe an på, da leveringstiden også bliver forlænget, og det er hverken vi eller vores kunder tjent med” udtaler Sabina Bellacci.

EFTERLAD ET SVAR