Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok mange, der forbinder det at bestille fastfood med noget, det primært er mænd der gør. Der er rigtig mange der forbinder pizza og burgere med noget mandigt. En ny undersøgelser viser dog, at kvinder rent faktisk bruger flere penge på fastfood indkøb end mænd gør det.

Tallet er ud fra antal kroner pr. indkøb og altså ikke det samlede beløb. Mænd bruger typisk omkring 175 kroner pr bestilling i gennemsnit, man kvinder bruger lige godt 200 kroner. Det er dog ikke fordi kvinder, er mere sultne end mænd, men typisk er det fordi kvinder bestiller mad sammen i flok – det udtaler Liselotte Lyngsø der er fremtidsforsker og livsstilsekspert i hvert fald.

Det skyldes at kvinder stort set kun bestiller mad ude fra i fast-food form, hvis de er sammen med andre, mens mænd gerne forkæler sig selv, og bestiller mad, når de er alene, og derfor er beløbet højere hos kvinderne end mændene.

shawa
Billedet fra Z-in i Odense der sælger shawarma mm

 

EFTERLAD ET SVAR