For langt de fleste mennesker er computeren en essentiel del af hverdagen. Vi bruger computeren, når vi læser nyheder. Vi bruger computeren til at holde kontakten med dem, vi holder af. Og sidst men ikke mindst er computeren uundværlig for vores arbejdsliv.

Mange af os arbejder af og til hjemmefra. Dét gælder særligt i usikre tider. Uanset om du er selvstændig eller blot midlertidigt har indrettet hjemmekontor, er det vigtigt, at kontoret indbefatter ordentlige møbler. Hvis du for eksempel sidder i en stol, der ikke giver dig optimal støtte, vil du på sigt kunne mærke gener som rygsmerter, nakkespændinger og hovedpine. Gode kontormøbler er ikke ligefrem billige. Men med bruttolønsordningen vil du faktisk kunne indrette et funktionelt og flot kontor, uden at det kommer til at vælte budgettet.

Hvordan virker bruttolønsordningen?

Bruttolønsordningen betegnes af nogle også som ”bruttolønsaftale” eller ”aftale om lønomlægning”. Ordningen dækker over en aftale mellem dig og din arbejdsgiver, hvor arbejdsgiveren stiller en given ting til rådighed mod, at du går en smule ned i bruttoløn. Denne ting kan for eksempel være et nyt skrivebord eller en god kontorstol.

Hvilke fordele har bruttolønsordningen?

Bruttolønsordningen har flere fordele. For det første beskattes du som medarbejder ikke af kontormøbler som personalegode. For det andet koster bruttolønsordningen ikke noget for din arbejdsgiver, da der blot er tale om en likviditetsforskydning. For det tredje er bruttolønsordningen i dag ganske nem at have med at gøre. Og for det fjerde vil du med ordningen selv kunne få lov til at vælge, hvilke møbler der skal stå på dit hjemmekontor. Dét gør, at du er sikker på, at du får møbler ind af døren, som både passer til dine komfortmæssige behov og til dit hjems boligindretning.

Hvem kan få glæde af bruttolønsordningen?

Alle mennesker, der har en arbejdsgiver, beskæftiger sig med kontorarbejde og engang imellem arbejder hjemmefra, kan få glæde af bruttolønsordningen. Arbejder du for en større virksomhed, er der en god sandsynlighed for, at din arbejdsgiver allerede kender til ordningen. Er I flere medarbejdere om at mangel nye kontormøbler, kan arbejdsgiveren som regel klare bestillingen af én omgang. Efterhånden findes der flere forhandlere, som specialiserer sig i ergonomiske kontormøbler på bruttolønsordningen. Hos de fleste forhandlere tager ansøgningsprocessen kun et øjeblik. Ved bruttolønsaftalens udløb, kan du som medarbejder dertil ofte få lov til at beholde møblerne til en scrap-pris på for eksempel kun 5%. Læs mere her.

 

EFTERLAD ET SVAR