Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Strygemærker er smarte mærker, som du kan stryge på tekstiler. Du kan sammenligne strygemærker med klistermærker. Men i stedet for den klistrende bagside har strygemærkerne ”lim”, der først bliver aktiveret, når strygemærket bliver udsat for høj varme, fx fra et strygejern. Når du har et strygemærke i hænderne vil du kunne mærke at det føles lidt som en plastpose.

Vælg altid strygemærker fri for ftalater og PVC.

Når du stryger strygemærket fast på tøjet bruger du samtidig strygejernets vægt til at presse mærket ned i tøjet, så det smelter ind i tekstilerne. Når du kan ane tekstilets struktur gennem strygemærket kan du fjerne varmekilden. Fordi strygemærkerne bliver strøget rigtigt godt fast på tekstilet er de oplagte at bruge til at sætte navn i tøj eller som pynt.

Du kan godt fjerne strygemærker igen ved at bruge en damper eller et strygejern med damp, men overvej at bruge en anden type af mærkater, hvis du ved at mærket skal fjernes igen inden du sætter det på tøjet.

Sæt navn i tøj med strygemærker

Netop fordi strygemærker er svære at tage af tøj er de oplagte at bruge i børnetøj, hvor der skal navn i. Fordelen ved strygemærker er desuden, at de kan sættes i tøjet præcis hvor du ønsker. Du kan fx sætte dem i nakken af tøjet, så det altid er nemt for forældre eller pædagoger at finde ud af hvem tøjet tilhører. Sæt gerne telefonnummer, stuenummer eller lignende på strygemærkerne sammen med navn. Strygemærker kan også bruges i arbejdstøj.

Strygemærker tåler kogevask

En anden fordel ved strygemærker er, at du sagtens kan sætte dem i tøj, der kræver kogevask ved 60 grader. Har du brug for strygemærker, der kan tåle kogevask ved 90 grader kan du også få det. Netop fordi strygemærkerne kan sidde i tøj, der bliver vasket ved kogevask er strygemærkerne populære på plejehjem, hvor der er behov at kende beboernes tøj fra hinanden.

Strygemærker i dit eget design

Når du bestiller strygemærker online har du mange muligheder for at designe dine strygemærker, som du ønsker det. Strygemærker bliver trykt efter dit design. Derfor kan du vælge farver, form, tekst, illustrationer osv. på dine strygemærker. Du kan endda uploade et fotografi som du kan sætte på strygemærkerne, for få dem unikke. Strygemærker med billeder kan både produceres som helt små strygemærker som navnemærker eller som store strygemærker du kan sætte på maven eller ryggen af en T-shirt.

EFTERLAD ET SVAR