Vi går snart en ny årstid i møde – nemlig foråret. Derefter begynder temperaturerne hurtigt at stige, og før vi ved af det, er det blevet sommer, og det er igen tid til at finde alt sommertøjet frem. Fordi moden udvikler og ændrer sig fra sommer til sommer, kan det være fedt at opfriske sin sommergarderobe med nogle nye og moderne tøjstykker. Karmamia er et tøjmærke, der er på vej frem med fuld fart på den danske modescene. Deres tøj er super lækker kvalitet, og de opfylder de nyeste modetrends anno 2020. Derudover er meget af deres tøj super optimalt til sommerbrug, fordi det er inspireret af sommer, hvilket kan ses på de eksotiske mønstre og sprudlende farver.

Karmamia tøj bliver produceret i Mellemøsten, men tøjmærket har deres rødder plantet solidt i Skandinavien. Fordi det bliver produceret i Mellemøsten, får tøjet et lille strejf af noget eksotisk og lækkert. Derudover har producenterne bag tøjmærket en stor vision om, at tøjet skal kunne bæres af alle, hvilket betyder, at tøjet kan anvendes flere sæsoner igennem, og at alle vil kunne style det på deres egen måde. Derudover er kvaliteten af tøjet ekstremt god, netop fordi der er fokus på, at tøjet ikke skal gemmes langt væk i klædeskabt men, at det skal se så lækkert ud og have så god komfort, at du får lyst til at have det på hele tiden. Derudover er tøjet lavet med det formål, at det skal kunne passe til både festlige arrangementer men også til hverdagsbrug, hvilket også hænger sammen med, at det skal kunne bæres og styles af alle.

Bag tøjmærket står Mia Louise Jellig-Nielsen, der bor i Dubai, hvor hun af tøjmærkets egen skrædder får produceret de forskellige kollektioner. Det gør, at brandet er helt unikt og skiller sig ud i forhold til de andre tøjmærker.

EFTERLAD ET SVAR