Livet er en stor opgørelse af balance. Tit er det en individuel sag, ligesom så mange andre ting er det i livet. Det er for eksempel spørgsmålet om opgørelse af balancen og ligevægten mellem privat-og arbejdslivet. Det kan de færreste blive enige om, men så længe, at man selv ikke føler, at det hele tipper over den ene eller anden vej, så er man på rette vej. Det er altså nemt at se, at alt, sagt med andre ord, handler om balance.

En åg går efter samme princip. Er der ligevægt fungerer det, og hvis den ene tipper over, gør det hele det også.

Derfor handler det om at løfte i samlet flok, hvor vi ligeledes fordeler vægten ligeligt, så vi igen skaber den ønskede balance.

Løsninger lige så gode, men ligeledes lige så forskellige, som vi mennesker er det

Vi mennesker er alle sammen forskellige, men dog er vi stadig lige alle sammen, når det kommer til rettigheder og loven. Vi kan noget forskelligt og vi gør i den grad også noget forskelligt her i livet. Nogle vil anse noget arbejde som mere brugbart end andet, men sagen er den, at hvis vi ikke alle sammen gjorde, som vi gør, så ville intet være det samme.

Ligeledes varierer det, når vi snakker om løfteåg. Selvom løsningerne er forskellige, så er de alle lige smarte og brugbare, bare til forskellige formål.

Først og fremmest findes der en BTF løfteåg med faste kroge, hvor der er en bestemt og fastlagt distance mellem krogene.

Modparten til denne, er en BTF løfteåg med justerbare kroge, hvor distancen fra krog til krog kan ændres. Dette kan være praktisk, hvis man har flere løfteopgaver der varierer.

Ydermere findes der både en BTHF løfteåg med justerbart H-løfteåg og en BTX løfteåg til big bags, der til sammen formår at skabe løsninger og balance i arbejdslivet.

EFTERLAD ET SVAR