Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Australien og New Zealand er et område som mange danskere valfarter til på både kortere og længere ophold. Hvis man er afsted i mere end et par uger, vil det ofte være nærliggende at undersøge, om det kan betale sig at anskaffe et lokalt mobiltelefon abonnement, da roaming fra denne del af verden er dyrt (eksempelvis kan det koste op mod 100 kroner pr. megabyte ved YouSee).

I Europa har priserne på roaming længe været nedadgående, og i USA er der også flere og flere af de danske selskaber, der har haft aftaler, som har gjort det favorabelt at bruge ens eget nummer i guds eget land, frem for at anskaffe sit et midlertidigt abonnement.

Nu er Australien og New Zealand så også blevet tilføjet til denne portefølje af lande, hvor man gratis kan bruge sin mobiltelefon uden at tænke på gigantisk regninger for roaminger, taletid og lignende. I hvert fald hvis man er kunde hos Teleselskabet 3, de har nemlig tilføjet de to lande på den anden side af kloden og sågar smidt Canada med i puljen, der også er et af de steder, vi danskere ynder at rejse hen.

Det er meget spændende hvad 3 arbejder med i forbindelse med deres tjeneste. De bliver ved med at udvide rækkeviden for deres abonnenter, og man kunne godt fristes til at tro, at de har en plan om at deres tjeneste skal gælde i hele verden, uden at den enkelte forbruger vil kunne mærke det økonomisk.

Deres abonnementer starter ved 130 kroner, hvilket må betegnes som værende et billigt mobilabonnement, og hvis man regner ud hvad det koster med roamingpriserne, er dette meget hurtigt tjent hjem.

Der er nok heller ikke den store tvivl om, at der er flere og flere teleselskaber, der følger efter 3’s eksempel, da der er mange, der ikke ønsker at sakke bagud i kapløbet.  

 

 

EFTERLAD ET SVAR