Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at juletiden er højtid for andet end familiesamvær, julefrokoster og lignende. Det er også den absolutte højtid indbrud i de danske hjem. Især i hovedstadsområdet er indbrud i december et kæmpe problem, hvor der i julemåneden er omkring 97% flere indbrud end i årets andre måneder, hvilket vidner en smule om problemet.

Alene i selve København er der mere end 10 indbrud hver eneste dag, og i hele hovedstadsområdet er der godt 61 indbrud hver eneste dag, hvilket er mere end to i timen, hvor langt de fleste indbrud sker lige omkring juleaften, hvor utrolig mange huse står tomme, mens beboerne er på familiebesøg.

“Det er klart at vi oplever en ekstrem travlhed i juledagene” lyder det fra HV Låseteknik, der er en låsesmed i København. Men selvom de nok ikke har noget imod at have noget at lave, så hjælper de også gerne med at være forebyggende frem for kun at rykke ud, når skaden er sket.

På deres hjemmeside kan du læse meget mere om privat sikring af dit hjem, der i hovedtræk blandt andet handler om, at man skal sørge for at få kigget på dine låse og tjekke om de er sikre, eller de bør skiftes ud til nogle nyere. Noget af det der gør en stor forskel er, om din lås er boresikker, hvilket betyder, at den ikke kan brydes op ved at bore i den. Langt de fleste nye låse er dette, men hvis du har nogle gamle låse siddende i ydredøre, kan det være en rigtig god ide at få tjekket op på dem.

Derudover er der en række andre måder du kan sikre dit hjem, eller i hvert fald gøre det mere besværligt for de potentielle gerningsmænd, dem kan du også læse mere om på deres hjemmeside.

 

EFTERLAD ET SVAR