Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tjeep er seneste skib i søen af danske mobilselskaber, og de har slået sig op på at kunne tilbyde landets billigste mobiltelefonabonnement. Men der er noget, der lugter råddent og det er ikke Tjeeps maskot, den grønne fugl, som har rådne æg. Det er kontrakten, du skriver under på, som stinker.

 

Seks måneder – så er du fri

Når du laver en aftale med Tjeep binder du dig i 6 måneder, hvor du ikke kan opsige abonnementet. Der er en opsigelsesperiode på tredive dage. Nogle af konkurrenterne, eksempelvis Oister, Sonofon og Telmore, kører ikke med bindingsperioder. Så ringe er det ikke set før, det overgåes vidst kun af kundeservice og priser på mobilabonnement ved Ok Mobil.

Det er mange år siden, man stoppede med at binde kunder over seks måneder, men ikke for Tjeep, som nu igen tager dette værktøj i brug i kampen for at holde på kunderne.

Reklamer – ja tak

Rigtig mange brugere på Facebook er blevet rasende over det nye mobilselskab Tjeeps regler for indgåelse af abonnementsaftale, men det er særligt denne sætning, som har delt vandene;

‘Ved indgåelse af denne aftale accepterer du, at tjeep fremadrettet – såvel pr. brev, e-mail eller telefon – må kontakte dig i markedsføringsøjemed.’ 

Mange brugere føler ikke, at dette er, hvad de har sagt ja til. Men ikke desto mindre, så er det fremtidens forretningsmodel for lavpristeleselskaber; at tilbyde gratis produkter for at du modtager reklamer.

“Fri” SMS – men hvad betyder fri?

Læser du det med småt, finder du hurtigt ud af, at ord ikke nødvendigvis betyder det, du tror. Du har for eksempel “Fri SMS” hos Tjeep, men det betyder faktisk, at du max må sende 2.000 tekstbeskeder per måned.

Du har som kunde også “Fri Tale”, hvis du altså holder dig under 100 timers tale. Tjeep dækker det ind under det, de har valgt at kalde “Fair Use”. Så noget er kun ubegrænset, hvis du ikke er urimelig og bruger det ubegrænset. Det er lidt kringlet, og det har altså bragt sindende i kog ved rigtig mange kunde.

EFTERLAD ET SVAR