Ja, du læste rigtigt. Det er nu højsæson for bestilling af firmajulefrokost – i hvertfald hvis man udgør en del af det danske erhvervsliv, og det er netop nu, at trenden og konceptet for næste års firmajulefrokost fastlægges.

Ikke mange ved det, men rundt omkring i landet planlægges julen 2017 lige nu. Hos de store supermarkeder er man i færd med at planlægge indretningen af julens supermarkeder. På reklamebureauerne er man i færd med at udarbejde julens mange kataloger og reklamer. Hos fødevareproducenterne er man i gang med at gøre julens store succeser klar, og i mange personaleafdelinger rundt i landet, er man i færd med at planlægge firmajulefrokoster 2017. Påskeliljerne er knapt kommet op af jorden, men julen varer som sagt frem til påske, så det passer egentlig meget godt.

Julefrokostarrangør: 2017 bliver et stort år

Hos Grunk Event, som er en af landets absolut største og mest erfarne arrangører af firmajulefrokoster og firmafester, glæder man sig til sæsonen 2017. Her ser man frem mod julen 2017

– Det er her, vi skinner igennem, og vi arbejder nærmest i døgndrift nu for at lukke de sidste aftaler med kunstere, underleverandører og venues. Vi har allerede nogle meget lokationer for årets firmajulefrokoster, og vi udvider i år med lokationer i Charlottenlund. Vi har indtil nu haft stor succes med at afholde julefrokoster på blandt andet D’angleterre og Hindsgavl Slot, så nu udvider vi altså igen, fortæller en medarbejder nær Grunk Event.

Man forudser hos Grunk Event at danske firmaer i år vil investere yderligere i deres firmajulefrokoster, og selvom der gennem mange år har været sparet på firmaarrangementer, så vil der i år blive investeret yderligere i medarbejderpleje og firmaarrangementer.

Så mens de mange danskere sidder i haven og nyder et koldt glas og ser pinsesolen danse, så sidder mange mennesker rundt i erhvervslivet og er begravet i planlægning af kravlenisser, flæskesteg, snaps og julehjerter.

EFTERLAD ET SVAR