Synes du, det nogle gange roder lidt på badeværelset? Hvis ikke man har fundet gode opbevaringsløsninger til de små ting, er der altid en risiko for, at de kommer til at ligge og flyde lidt rundt – og det kan man godt blive træt af i det lange løb. Heldigvis findes der alverdens gode idéer til, hvordan du kan opbevare genstande på dit badeværelse.

For nogle er det rarest, hvis ting som tandbørster og makeup står gemt lidt væk. Måske du har en skuffe eller nogle skabe på badeværelset, du har mulighed for at stille dem ind i. Her er det alligevel rart med en holder, hvor du kan stille de forskellige ting, så de er let tilgængelige og overskuelige, samtidig med du kan tage det ud af skabet samlet – det gør hele processen lidt nemmere.

Du kan også gøre brug af opbevaringsglas. De giver et elegant look til indretningen og gør det nemt at spotte, hvornår sæben eksempelvis skal skiftes ud. Du kan se mere om opbevaringsglas her.

Gør opbevaring til en del af indretningen

Det kan være svært helt at se sig ud af, hvordan opbevaring kan blive en del af en æstetisk indretning, men ved for eksempel at vælge opbevaring til makeup, der er produceret i lyst træ, kan du måske matche det med enten en hylde, rammerne til et billede eller andre kasser, du kan bruge til opbevaring. Naturligt træ er altid skønt og pynter bestemt, og i kombination med opbevaringsglas har du en sikker vinder.

Det kan også handle om, at du har brug for en god indsats til dine skuffer. Hvis du trækker en skuffe ud, og alt din make up blot ligger i en stor bunke, er det næsten umuligt at finde lige den ting, du leder efter – men med inddelere kan du nemt sortere det hele, så det både er overskueligt og er nemmere for eksempel at gøre rent og holde pænt. Du kan se de mange forskellige muligheder online.

EFTERLAD ET SVAR