Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er det vigtigt for dig, at dine gæster altid har en god aften, når de besøger dig? Er du vennen i vennegruppen, som laver bedst mad, og kommer alle dine venner mindst en gang om ugen, for at smage den? Er du dog blevet træt af at servere den samme vin til maden hver gang, og har brug for noget, der virkelig bruser af Sydeuropa. Så er du kommet til det rette sted. Læs mere om, hvor du kan købe de bedste vine på markedet, herunder.

Et utroligt gennemtænkt koncept – hele vejen fra producenten og hjem til dig

Hos Vinova.dk sælger de kun håndlavede vine fra Europa. Når du handler her, vil du altså ikke finde almindelige og masseproducerede vine. Du vil kun finde håndlavede vine, lavet af mennesker, som forstår og respekterer generationernes håndværk og tradition, på små til mellemstore plantager. For Vinova symboliserer vin det optimale resultat af naturens ressourcer, som er formidlet gennem talentfulde vinbønner, hvis ambition er at tilføre vinen personlighed. Hos Vinova tager de sig tid til at lære hver enkel vinbonde omhyggeligt at kende. Dette gør de for at kunne fortælle en bemærkelsesværdig historie om hver enkel vin

Altså foretager Vinova sig absolut intet sjuskearbejde overhovedet. Alt fra hvem der producerer vinen til hvor den kommer fra, er nøje gennemtænkt. Altså vil du ikke spilde dine penge her, og vil måske endda få en spændende historie eller to ud af sælgeren.

En vin, der er værd at tale om, rundt om spisebordet – økologisk og biodynamisk

Vinova sælger 750 forskellige vine, hvor hele 70% af dem er økologiske eller biodynamiske. Du kan altså med god samvittighed, købe fra vin herfra, og vil ovenikøbet skabe et helt samtaleemne rundt om spisebordet, da Vinova absolut skiller sig ud fra alle andre vinproducenter, du kan tænke på.

EFTERLAD ET SVAR