Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Overvejer du lige nu at begynde at bygge hus? Måske er i et par, der ønsker et sted, hvor det er muligt at udvide familien. Eller også er du virksomhedsejer, som ikke havde mulighed for at leje et sted længere, og bliver derfor nødt til at bygge sit eget kontor, butik, hovedkvarter, eller lignende. Uanset hvad det er, du ønsker at bygge har bygningen uden tvivl brug for en facade. Læs mere herunder om, hvad er vigtigt at overveje, når det kommer til facader.

Disse facader kan du vælge imellem – moderne og bæredygtigt udtryk

Der findes en milliard forskellige former for facader på markedet. Alle med forskellige farver, former, designs og udtryk. Det er vigtigt at du vælger den facade, der giver huset, eller bygningen det rette udtryk. Hos wimex.dk tilbyder de to overordnede forskellige facadetyper, hvilke er træfacade og fibercementfacaden. Men hvad er forskellen egentlig på de to, og hvilket udtryk afgiver de?

  • Fibercementfacaden er det moderne valg hos mange nybyggere. Det er essentielt bare plader lavet af fibercement, som sidder på bygningen. Disse facader afgiver et moderne og unikt udtryk, som ikke kun er let at montere, men giver altså også mulighed for et rent, enkelt og æstetisk bygningsdesign. Derudover er den utroligt holdbar og findes i et hav af forskellige farver og designs.

  • Træfacaden hos wimex er lavet ud af sibirisk lærk. Dette vil sige at det er importeret træ fra sibiriske skove, hvor bæredygtighed prioriteres. Denne træsorts rødder er kun frostfrie i en kort sommerperiode. Denne vækstbegrænsning giver træet mulighed for at vokse langsommere, hvilket resulterer i holdbare brædder med en høj densitet, i modsætning til f.eks. fyrretræ. Træfacaden er det miljørigtige valg, som både tilbyder lang levetid, stor styrke og minimal vedligeholdelse. Træfacaden af sibirisk lærk vil give din bygning et glødende og naturligt udtryk.

EFTERLAD ET SVAR