Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du ved at være færdig med folkeskolen, men føler ikke at du er klar til at starte på gymnasiet efter sommer? Du har måske overvejet at tage et sabbatår, men har ikke planlagt meget på det. På samme tid er du måske en rimelig aktiv person, som nyder sport. Så hvorfor ikke tilmelde dig en idrætsefterskole, hvor du både får udøvet din fortrukne sport og ovenikøbet får venner og oplevelser for livet? Læs mere om idrætsefterskoler herunder.

Derfor skal du vælge en idrætsefterskole – stærke fællesskaber og spændende venskaber

På en idrætsefterskole bliver sammenhold sat allerhøjst. Det vil sige, at du på kort tid får knyttet et forbavsende tæt bånd til hver elev på skolen. På Vojens gymnastik- og idrætsefterskole er det lige dette, der prioriteres. Det er en idrætsefterskole i Jylland med et stærkt fællesskab, spændende oplevelser og helt sikkert et linjefag, som vil passe til dine interesser. På Vojens tilbyder de ni forskellige linjefag, som er alt fra fodbold og håndbold, til TeamGym, ishockey og rytme. Udover dit linjefag, vil du også skulle deltage i fem obligatoriske gymnastiklektioner om ugen, som vil styrke din smidighed og koordination.

På en efterskole får du venner og oplevelse for livet

Når du vælger linjefag på en efterskole, vil det sige at en masse andre unge fra overalt i landet, også har den samme interesse. Dette vil ikke kun sige, at du naturligvis vil få venner fra overalt i Danmark, men også har disse venner vil være tæt knyttede, da I har mange af de samme hobbyer. Derudover er en efterskole perfekt til dig, der måske ikke er særligt udadvendt. Konceptet med at bo sammen med, og gå op og ned af unge på din egen alder konstant, vil give dig større sociale egenskaber, og tvinge dig til at komme ud af din boble.

EFTERLAD ET SVAR