Rejser kan bestå af mange forskellige ting. Nogle tager afsted for at komme til at slappe af på en stand, nyde det gode vejr, og bare komme væk fra hverdagens travlheder. Andre tager ud at rejse for at komme til at se mange af verdenens vidundere, for at lære om andres kulturer, og historien bag nogle områder.
Hvis du gerne vil ud at rejse for at se nogle af de mange vidundere, som er rund i verdenen, så kan det være en idé at rejse til Peru. Peru har en af verdens mest kendte vidundere, et sted mange drømmer om at se. Peru har mange historier om de mange folk før dem, for eksempel Inkaerne. Der mange ruiner, som er med til at fortælle denne historie. Machu Picchu, byen omgivet af skønne omgivelser, men præget af en tragisk historie.

Machu Picchu – tragisk historie, fantastiske omgivelser

Machu Picchu blevet bygget af Inka-lederen Pachacuti omkring år 1440, og var beboet og fyldt med liv indtil den spanske erobring i 1532. Dette var starten på den smukke bys forfald. De indfødte Inkafolk blev fordrevet af de Spanske conquistadors, og byen blev glemt. Det var ikke før 1911, at byen blev fundet af den Amerikanske arkæolog og politikker, Hiram Bingham. Her efter begyndte Machu Picchus historie fortalt, og mange har siden haft muligheden for at komme og se dette vidunder.

Placeret 2057 meter over Urubamba-dalen. Machu Picchu er en velbevaret præcolumbiansk by, omgivet af grønne bjergtinder, klipper, og skyer. Dette er et fantastisk syn, som man ikke vil gå glip af, hvis du rejser til Peru. I denne velbevarede by kan du komme til at se huse, templer, varehuse, og en central plads, hvor mange ritualer, og samlinger ville have forgået. De mange forskellige bygninger er forbundet af smalle veje og trapper, hvilket giver dig muligheden for at komme rundt og se de mange forskellige bygninger.

Machu Picchu er et ruinområde, som du bør se, hvis du rejser til Peru. Dette er et sted, hvor du kan lære mere om den tragiske historie, som led til faldet af Machu Picchu. Turen til at komme til Machu Picchu kan være forholdsvis hård, grundet de smalle, stejle trin, men i sidste ende bliver det, det hele værd. Det er et syn, som du ikke vil komme til at glemme, og du kommer til at opleve en af verdens mest fantastiske, og smukke vidundere.

EFTERLAD ET SVAR