Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange gode grunde til, at du bør se dig om efter en investor, hvis du ønsker at bevæge dig ind i møbelindustrien. Der er mange om buddet, og det er hverken billigt eller nemt at starte en produktion af møbler op.

Derfor bør du fokusere på at hente investeringer hjem, som kan finansiere opstarten. Det betyder dog naturligvis, at du er nødt til at opgive procentdele af din virksomhed. Men når det er gjort, kan du komme ordentligt i gang. Her får du en række tips til, hvordan du henter investeringer hjem.

#1: Stift et ApS

Selvom du kan nøjes med at stifte en enkeltmandsvirksomhed, bør du ikke gøre det. Det er nemt, og der er intet krav om et kapitalindskud. Det kan virke fristende, men det er ikke sådan, du henter en investering hjem.

Du bør stifte et ApS, som du efterfølgende kan sælge anparter af til fordel for en investering. Det kræver en smule kapital i starten, men det vil få dig til at virke mere seriøs over for eventuelle investorer.

#2: Vis dine møbler i 3D

Det er en god idé at få udarbejdet et 3D-portefølje af dine produkter, hvis du vil hive investeringer hjem. Det bedste er naturligvis at få produceret dem i virkeligheden, men det kan være vanskeligt, hvorfor 3D-visualisering er en billigere løsning. Du kan få hjælp til 3D-visualiseing her.

#3: Øv dig på dit pitch

Når du skal hente investeringer hjem, er det først og fremmest vigtigt, at du kan sælge dig selv. Øv dig derfor på et pitch, som sælger din virksomhed, dig selv og dine produkter, så du får lettere ved at overbevise eventuelle investorer om, at de skal bruge deres penge på dig og din virksomhed.

Her skal du også tage højde for regnskabet, så du er sikker på, at du kan overbevise dem om, at her er tale om en virksomhed med potentiale for vækst. Der er ingen, som gider at investere i en virksomhed, der ikke vækster.

EFTERLAD ET SVAR