Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det vil altid være en rigtig god ting med et godt fællesskab på en arbejdsplads. Mennesker arbejder som regel bedst sammen, når de kender hinanden og er trygge ved hinanden. Det kan et større fællesskab hjælpe til. Hvis du er leder af en virksomhed, kan du med forskellige tiltag være med til at forbedre fællesskabet blandt dig og dine ansatte.

Fællesspisning: giv dine ansatte en frokostordning

Hvis der er noget, der kan samle mennesker, så er det god mad. Hvis folk på arbejdspladsen normalt har hver deres madpakke med, kan de måske være mere tilbøjelige til bare lige at spise den alene på deres plads. Hvis du vil skabe større fællesskab, kan du arrangere en frokostordning, hvilket vil sige, at der hver dag bliver serveret en fælles frokost for alle dine ansatte. Det giver dem en frokostpause, hvor de har tid til at sidde sammen og snakke over noget lækker mad.

Det kan virke som om, at det ikke gør den store forskel, men sådan en halv eller hel time om dagen, hvor der er tid til at snakke sammen om noget andet end arbejde, kan gøre store ting for fællesskabet.

Hvis du vil give dine ansatte en frokostordning, kan der blive brug for, at virksomhedens køkken bliver udvidet med noget nyt udstyr såsom større ovne, køl og frys, opvask el.lign. Se mere her hos Fagor.dk.

Arrangér ting uden for arbejdstiden

Hvis dine ansatte for alvor skal have en chance for at lære hinanden bedre at kende, skal du arrangere noget, som ligger uden for arbejdstiden, og som foregår et andet sted end på arbejdspladsen. I kan tage ud og bowle sammen, køre gokart, holde grillaften el.lign. Der er alverdens muligheder for at lave hyggelige og sjove ting sammen, som kan bringe jer alle tættere.

EFTERLAD ET SVAR