Du er med garanti vant til at have mange bolde i luften, når det kommer til at opretholde driften på en gård. Der er mange alsidige opgaver, som kræver forskellige løsninger. Derfor er det også en umulig opgave, at skulle optimere på alle parametre. Særligt når du i forvejen har et job, der kræver mange timer om dagen.

Du kan alligevel have stor gavn af at stoppe op engang imellem og overveje, om du gør tingene på den mest effektive måde. Det gjorde du måske for 5 år siden men hvad med i dag? Tiderne ændrer sig hele tiden, og særligt i dette senmoderne samfund kommer der hele tiden nye metoder og teknologier til.

Få den nyeste viden på mindst mulig tid

Det handler selvfølgelig ikke om, at du skal nedlægge produktionen på gården i flere uger for at læse forskning. Dette vil hverken gavne dig eller din virksomhed. Heldigvis findes der andre måder at blive klogere på. Det kunne eksempelvis være ved hjælp af et kursus fra agri Nord. Agri Nord formidler nemlig den nyeste viden indenfor blandt andet bæredygtighed, som kan gavne virksomheder i deres produktion. Besøg Agri Nord her.

Tænk bæredygtigt

At tænke bæredygtigt har en lang liste af fordele alene i forhold til miljøet. Vi lever på en planet, hvor vi som mennesker har sat vores tydelige aftryk, og det kan mærkes i forhold til diverse klimaproblematikker. Men ser du alene på din egen produktion, så har en bæredygtig tankegang også massive fordele. Et eksempel kunne være, når du skal så dine marker. Hvis du ud fra en konventionel tankegang blot øser udsæden ud, så bruger du mere udsæd på en ringere produktion. Hvis du derimod tænker bæredygtigt, og tager højde for jordtype, markareal, afgrødetype med mere, og dermed sparer på udsæden, så vil du få et bedre resultat for billigere penge.

EFTERLAD ET SVAR