Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal starte en kursusvirksomhed op, er det afgørende for dig, at kursuslokalerne ikke er for dyre. Heldigvis kan du finde nogle til en rimelig pris, for eksempel hos Hos Norup, der har kursuslokaler på Frederiksberg.

Drømmer du om at starte din egen virksomhed, hvor du udbyder kurser, har du sikkert ledt efter nogle gode og billige kursuslokaler i nærheden af, hvor du bor. Selvom det allervigtigste på kurset selvfølgelig er det indhold, der er i kurset, er det jo også vigtigt, at kurset foregår i nogle gode rammer. Stedet, I er, skal jo ikke stå i vejen for, at dine kursister kan lære.

Men du har sikkert også fundet ud af, at billige kursuslokaler ikke hænger på træerne. Ikke mindst hvis du har ledt efter kursuslokaler i København eller på Frederiksberg. Der kan lokalerne være overordentlig dyre, og det kan være med til at gøre det svært for dig som nystartet virksomhedsejer at holde skindet på næsen.

Heldigvis findes der dog nogle steder, hvor du kan leje billige kursuslokaler. Et af de steder er Hos Norup, der udlejer kursuslokaler på Frederiksberg. Deres lokaler ligger tæt på Zoologisk have, hvilket betyder, at det er nemt at komme dertil med offentlig transport.

Nem og gratis parkering tæt på kursuslokalerne

Ud over at det er nemt at komme til Hos Norup med offentlig transport, er det også muligt at parkere gratis. Deres beliggenhed lidt uden for centrum af København gør det nemmere for dine kursister at finde parkeringspladser i området. Det er jo afgørende for mange, for at de har lyst til at møde op til kurset. I området er det muligt at parkere gratis i to timer.

Hos Norup råder dog også over otte parkeringspladser i forbindelse med deres bygning. Der har du for eksempel selv mulighed for at parkere gratis. Ofte vil du jo have brug for at have materiale, plancher og lignende med til dit kursus. Det kan derfor være rart for dig at ankomme i bil.

Hyggelige lokaler med masser af lys

Hos Norup har specialiseret sig i at udleje lokaler af forskellig art. Det er blandt andet kursuslokaler, mødelokaler og samtalelokaler til forskellige former for terapi. Fordi der kommer folk, der går i terapi, er der gjort ekstra meget ud af, at huset er hyggeligt og rart at komme i. Derfor er det lyst, venligt og hjemligt indrettet.

Selvom dine kurser slet ikke har noget med det menneskelige sind eller terapi at gøre, kan det alligevel være rart for dig, at du kan trække på den hyggelige og varme stemning, der er i bygningen, når du afholder dine kurser. Det gør jo ikke noget, at dine kursister også synes, at det er rart, mens de lærer noget nyt.

Drømmer du om at starte egen kursusvirksomhed, kan det altså en god idé for dig at se nærmere på kursuslokalerne hos Hos Norup. Du kan leje dem på timebasis, så du ikke skal betale for længere tid, end du bruger lokalerne.

 

EFTERLAD ET SVAR