Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tidsregistrering i dagens Danmark

I en tid hvor vi går mere og mere op i, hvad vi bruger vores tid på, og samtidig også hvor fornuftigt vi vælger at udnytte vores tid, er tidsregistrering vundet frem i større grad. For private personer kan tidsregistrering anvendes til eksempelvis at opsætte skemaer. Det kunne i visse tilfælde anvendes til og skemalægge, hvornår der skal hentes børn, hvem der skal gøre det, madlavning og fritidsinteresser.
Det kan være svært at få enderne til at nå sammen i en moderne familie med jobs, skolegang og sportsklubber.

Det, at registrere tid i hverdagen, kan også anvendes på børnenes spillekonsoller. Det er ikke altid godt for ungerne, hvis de får lov til at spille løs en hel eftermiddag og aften. Derfor kan det af og til være en god idé, hvis man aftaler tidsrum og faste spilletider.

Tidsregistrering for virksomheder

Virksomheder benytter digital tidsregistrering i dagens Danmark, som man benyttede stempelurer i sin tid. Det virker meget nemt og effektivt, når medarbejderne møder ind på arbejde, kan de begynde at registrere deres arbejdsdag.
Det kan ligeledes anvendes til at måle noget så naturligt som syge- og fraværsdage. Oplever en virksomhedsejer eksempelvis, at der er stort sygefravær, kan det være en god idé at indføre registrering af arbejdsdage.

Dette kan føres direkte over i at registrere feriedage. For flere kan det være svært at fastholde et overblik over, hvor mange feriedage man henholdsvis har opsparet og brugt.
Her kan tidsregistrering igen være et behjælpeligt værktøj, der kan gøre hverdagen en smule nemmere.
Specielt op til ferieperioder, som vi i skrivende stund er godt på vej ind i, kan det være smart, at have fuldstændig styr på, hvor mange feriedage, man har optjent, så man ikke står i en træls situation og selv skal betale for de ekstra dage i sydens sol.

 

 

EFTERLAD ET SVAR